Central bufet

Se consideră că ultima înghițitură este cea mai bună. Dar cunoașteți acel sentiment, când, după ultima înghițitură, pofta de mâncare este mult mai mare față de cea din momentul în care v-ați așezat la masă? În Restaurantul Central (fostul Restaurant Rézkakas), pentru suma de 25 lei puteți să mâncați la micul dejun cât doriți și la prânz cât vă ține pofta!

breakfast

À la carte

Vă așteptăm cu oferta noastră pentru micul dejun între orele 8 și 11.

În funcție de dorința dumneavoastră, puteți alege între mezelurile și brânzeturile noastre, dar puteți consuma și crenvurști sau ouă. Pe lângă acestea, vă stăm la dispoziție cu un colț tradițional, în care găsiți slănină, jumări, cârnați și ceapă roșie, indispensabilă pentru aceste delicatese tradiționale.

Vă așteaptă o gamă largă de salate de legume proaspete, gemuri de fructe și amestecuri de cereale. Pe lângă acestea, puteți să consumați și suc de portocale, ceai, cafea sau apă.

lunch

Central bufet prânz

Dacă la prânz vă grăbiți și nu aveți timp să așteptați preluarea comenzii de către chelner, atunci locul dumneavoastră este la noi!

Bufetul de prânz All you can eat se poate consuma între orele 12 și 18. Oferta noastră se schimbă zilnic. Sunteți curios? Vizitați-ne și nu veți regreta! Vă așteptăm cu supe, garnituri și feluri principale de mâncare calde din care puteți alege după bunul plac. Desigur, puteți opta și pentru salată și murături pentru felurile principale. De asemenea, în oferta noastră, regăsiți și mâncăruri vegetarieni.

Ne gândim și la copilul dumneavoastră. Micuțul dumneavoastră poate alege după bunul plac din oferta noastră. Meniul pentru copii costă 16,50 lei.

dinner

À la carte cină

După o zi lungă vă prinde într-adevăr bine o cină binemeritată. Seara, după ora 18, vă așteptăm cu meniurile à la carte. În oferta noastră veți găsi preparate delicioase, pregătite cu multă măiestrie și din ingrediente excelente alese de chef-ul nostru.

Puteți comanda toată ziua din meniul nostru à la carte

office party

Office party

Dacă doriți să sărbătoriți împreună cu colegii dumneavoastră noua reușită și v-ați săturat de pizza la cutie, puteți să închiriați separeul nostru și să optați pentru meniul nostru Office-Party. Vă garantăm că toată lumea va mânca bine și nici profitul lunar nu se va duce pe sărbătoare.

Regulament Central bufet

Stimate oaspete! Pentru ca timpul petrecut la noi să fie unul plăcut, vă rugăm să țineți cont de regulamentul nostru:

La sosire vă rugăm să verificați oferta noastră de bufet și apoi serviți-vă cu ceea ce doriți!

Serviciul Central bufet este disponibil la prânz între orele 12 și 18.

Puteți alege din diferite feluri de supă și de mâncare principală, lângă care vă oferim garnituri și desert.

Puteți să mâncați cât doriți pentru suma de 25 lei.

Dacă considerați că un meniu este prea consistent spre a fi consumat, puteți opta pentru meniul de supă, care conține supă și desert, pentru suma de 16,50 lei.

Dacă pe farfuria dumneavoastră rămâne o cantitate mare de mâncare, atunci vă obligăm să plătiți un tarif suplimentar de 100%.

Serviciul nostru All you can eat este disponibil numai la fața locului. Nu asigurăm livrarea la domiciliu și mâncarea la pachet.

Vă rugăm să țineți cont de următoarea rugăminte:

Pentru a evita risipa vă rugăm să gustați mai întâi mâncărurile oferite. Serviți-vă cu o cantitate mai mică și dacă v-a plăcut, atunci întoarceți-vă și luați mai mult din aceasta. Respectul locației și stima restaurantului înseamnă, din partea stimaților oaspeți, ca la plecare chelnerii să strângă farfurii goale, fără resturi de mâncare. În acest scop vă rugăm ca întotdeauna să puneți pe farfurie doar atâta mâncare cât puteți să consumați.

Fiți oaspetele nostru!